STÄDNING

Hemstädning

För städning av hem, en gång i veckan eller varannan vecka, har vi kampanjpris: från 159 kr/tim efter RUT inkl. moms.

I städningen ingår; Damma av alla möbler, socklar, el-kontakter, lampor. Rengöring av speglar och mattor. Fläckborttagning på möbler eller väggar om möjligt. Rengöring av badrum (kranar, mosaik, speglar och glas, samt avlopp). Rum, vardagsrum, matsal och kök (vitvaror, rengöring in- och utanvändigt om du önskar). Vi dammsuger, torkar golven och tömmer och rengör sopkärlen.

Vi lämnar ditt hem rent och fräscht, redo att njutas av tillsammans med familj och vänner, eller kanske vill du unna dig lite kvalitetstid för dig själv? Njut av en god kopp kaffe och din TV i ett rent och fräscht hem.

Är du intresserad? Vi kan boka ett hembesök där du får berätta i detalj vilka städtjänster du önskar, inget bindande.

Storstädning

Denna städtjänst görs vanligtvis en eller två gånger om året, beroende på kunden. Djuprengöringen görs med speciella rengöringsvätskor och är mer tidskrävande än en periodisk rengöring. Vi har priser från 198 kr/tim efter RUT inkl. moms.

Den grundliga rengöringen inkluderar fönster, element, fläkt, ugn, kylskåp och köksmöbler (in- och utvändig rengöring av skåp och lådor), dammning av alla möbler, socklar, el-kontakter, lampor, speglar, mattor, ta bort fläckar från möbler eller vägg, komplett badrum (kranar, mosaik, inklusive avlopp, speglar och glas) rum, vardagsrum, matsal. Vi dammsuger, och våttorkar hela golvet och lämnar sopkärlen rena.

Gillar du inte att stryka eller tvätta? Vi kan även ta hand om det. Mr. Paul vill hjälpa dig göra ditt liv mer fridfullt, så att du har tid att göra det du vill mest.

Flyttstädning

Det är mycket viktigt att rengöra innan du flyttar in på en plats, precis som när du lämnar den. Därför arbetar Mr. Paul med högkvalitativa produkter för ökad kundnöjdhet, produkter som eliminerar bakterier, tar bort fläckar och eliminerar fett från köket. Denna rengöring inkluderar alla hörn av hemmet på ett sådant sätt att platsen är blir som ny. Priser från 45 kr per kvadratmeter.

FLYTTA?

2 gubbar + lastbil

495:-/tim

efter RUT, exkl moms!

Boka genom att maila

på info@mrpaul.se eller

ring på 0734 45 50 04

Vill du ha rengöringshjälp?

lämna här dina uppgifter