OM OSS

Mr. Paul flytt och städ är ett nystartat företag verksamt i Stockholmsområdet, och vi har en personalstab med över 10 års erfarenhet av flytt- och städbranschen. Vi vill, med ett bra miljötänk och med rutinerad, punktlig och trevlig personal, vara det första valet för den miljömedvetna kunden.

Vårt mål är att växa på den Europeiska marknaden genom att erbjuda den bästa servicen till bra pris och med användandet av miljövänliga, ekologiska produkter i vårt arbete, ska vi även vara ett bra miljöval. Mr. Paul erbjuder sina kunder, men även sina anställda, alla bekvämligheter och den uppmärksamhet som krävs för att alltid leverera ett optimalt resultat.

TID ÄR PENGAR” är ett uttryck vi ofta hör, därför vill inte vi på Mr. Paul att du ska slösa din tid, Lämna allt till oss! Vi tar hand om hela flyttprocessen, från packning av dina ägodelar (om ni önskar) till avlämning på den nya destinationsorten. Vi har all nödvändig logistik för att dina ägodelar ska förbli oskadda och vi har förmågan att göra detta på kortast möjliga tid.

JAG HAR INTE TID” är en annan mening vi ofta hör av familj och vänner när det handlar om städning. Mr. Paul ger dig lösningen även på detta problem. Vi har tillgänglig personal som omedelbart kan rycka in och städa. Dessutom arbetar vi med ekologiska produkter för att värna om miljön (och vår egen arbetsmiljö!) Du kan lugnt vänta på dina gäster inför festen eller kanske bara sitta ner med en kaffe och beundra utsikten från ditt fönster, Mr. Paul hjälper dig!

Se våra priser på websidan eller ring oss om du har några frågor.

Med vänliga hälsningar
Mr. Paul

FLYTTA?

2 gubbar + lastbil

495:-/tim

efter RUT, exkl moms!

Boka genom att maila

på info@mrpaul.se eller

ring på 0734 45 50 04

Vill du ha hjälp med flytt?

Fyll i formuläret nedan så ta vi kontakt med Er så fort som möjligt.